Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Άνοιξε τις πύλες του το VALENI


Τις πύλες του στο κοινό άνοιξε και επισήμως το νέο boutique hotel VALENI στην Πορταριά του Πηλίου μ’ ένα cocktail party που άφησε εποχή.
Δίπλα στην πισίνα, στο μοναδικής θέας πλάτωμα που φιλοξενεί το εξωτερικό bar, στα λιθόχτιστα μπαλκόνια οι καλεσμένοι δροσίστηκαν με άφθονα ποτά γευόμενοι γεύσεις αξέχαστες στον ουρανίσκο. Η μουσική επένδυση της βραδιάς περιελάμβανε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις αφού οι ήχοι του DJ πολλές φορές διακόπηκαν από live εμφανίσεις που ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους (ένας σαξοφωνίστας γέμισε με jazz ήχους την ατμόσφαιρα ενώ αργότερα παραδοσιακά κλαρίνα απ’ την Καρδίτσα παρέσυραν σε τσάμικα).
Παρών στην υποδοχή ο πάντα χαμογελαστός ιδιοκτήτης του Valeni Βαγγέλης Καλπίας καλωσόριζε τους εκατοντάδες Βολιώτες και όχι μόνο που έσπευσαν για «τα καλορίζικα».
Το Valeni Hotel αποτελεί μια ιδανική πρόταση απόδρασης για όλες τις εποχές του χρόνου αφού τα δεκατέσσερα μοναδικής αισθητικής δωμάτια του ξεκουράζουν με τον καλύτερο τρόπο.
Στις εγκαταστάσεις όμως του Valeni, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί υπό την επίβλεψη του εξαιρετικού αρχιτέκτονα Δημήτρη Φιλιππιτζή προσφέρονται και για ιδιαίτερες στιγμές απόλαυσης: Μπάνιο στην πισίνα, παροχές θεραπειών στο spa, φαγητό στο restaurant, ποτό στο bar.
Μέσα σ’ ένα σκηνικό λευκής πέτρας, οικολογικών υλικών, ιδιαίτερων επίπλων, αυθεντικών έργων τέχνης, πρασίνου και φυσικά θέας που κόβει την ανάσα μπορεί κανείς να βρεθεί έστω και λίγες ώρες προκειμένου να αισθανθεί την ποιότητα ζωής σε πολύ μεγάλη δόση.
Όσοι βρέθηκαν στα εγκαίνια του Valeni είχαν την ευκαιρία να αντιληφθούν εκτός από την μοναδικότητα του χώρου και την ιδιαίτερα ζεστή, εγκάρδια, άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουν οι άρτια καταρτισμένοι συνεργάτες του ξενοδοχείου.
Το Valeni boutique hotel θα σας ενθουσιάσει!
magnesianews.gr 23/07/2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: