Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

"Κατάλογο νικητών του «Πάμε Στοίχημα» παρέδωσε στη Βουλή η Λιάνα Κανέλλη."

"Tnν παρέμβαση της αρχής διαφύλαξης απόρρητου των επικοινωνιών ζήτησε η Λιάνα Κανέλλη για να ελεγχθεί εάν γίνονται παρεμβάσεις στο λογισμικό του ΟΠΑΠ, προέλευσης Ιντραλότ και αν μέσω ηλεκτρονικού εγκλήματος κάποιοι αποκομίζουν κέρδη από το «Πάμε Στοίχημα» ή άλλα παίγνια.Η βουλευτής του ΚΚΕ συνέδεσε την καταγγελία της με το θέμα των υποκλοπών και υποστήριξε ότι ..με παρέμβαση στο λογισμικό της εταιρείας, κάποιοι εμφανίζονταν εκ των υστέρων παίκτες αλλά και νικητές.Η κυρία Κανέλλη παρέδωσε στον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κατάλογο 1.200 ατόμων που κέρδισαν τα μεγαλύτερα ποσά στο «Πάμε Στοίχημα» και αποκόμισαν 186 δισεκατομμύρια δραχμές το διάστημα 2001-2004.Τα στοιχεία της υπόθεσης είχε δημοσιεύσει από το Νοέμβριο του 2005 η Καθημερινή, αναφέροντας ότι μεταξύ των κερδισμένων ήταν παράγοντες του ποδοσφαίρου και της Θύρας 7, δημοσιογράφοι, άνθρωποι της `νύχτας`, αλλά και του παράνομου τζόγου. Μεταξύ αυτών και η κύρια Σταματίνα Μαρμαρά, σύζυγος του στενού συνεργάτη του κυρίου Κόκκαλη, Γιώργο Σαλονίκη.Μέρος του ρεπορτάζ της ΚαθημερινήςΠαράγοντες του ποδοσφαίρου και της Θύρας 7, δημοσιογράφοι, άνθρωποι της `νύχτας`, αλλά και του παράνομου τζόγου περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στους κερδισμένους του ΟΠΑΠ την τελευταία πενταετία.Την περίοδο από το 2000 έως τα μέσα του 2004, περίπου 1.200 νικητές με κέρδη άνω των 100.000 ευρώ, έχουν μοιραστεί 536 εκατομμύρια.Σε ό,τι αφορά την κ. Σταματίνα Μαρμαρά, σύζυγο του στενού συνεργάτη του Σωκράτη Κόκκαλη, Γιώργου Σαλονίκη, που βρέθηκε στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για ξέπλυμα χρήματος, προκύπτει ότι τον Οκτώβριο έλαβε από τον ΟΠΑΠ δυο νέες βεβαιώσεις για κέρδη 700.000 ευρώ.Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μαρμαρά μέσα σε μια διετία εξασφάλισε κέρδη 11 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να ελεγχθεί το πόθεν έσχες, αλλά και η σύνδεση του συζύγου της με την Ιντραλότ και τα αθλητικά δρώμενα.Επίσης, υπάλληλοι του Οργανισμού έχουν παραλάβει περισσότερες από 350 βεβαιώσεις κερδών για λογαριασμό παικτών που έχουν δώσει ψεύτικα ονόματα και διευθύνσεις."

"Τζόκερ=Τύχη? μπα δεν θα το έλεγα..."

"Λόγω των ημερών θα ήθελα να αναφερθώ στα "τυχερά παιχνίδια". Όλοι μας την περίοδο αυτή ελπίζουμε πως κάτι καλύτερο θα έρθει και για εμάς.Οπότε προκαλούμε την τύχη μας αγοράζοντας λαχεία και συμπληρώνοντας ΤΖΟΚΕΡ.
Είναι όντως τυχερά αυτά τα παιχνίδια?
Αν έχετε παρατηρήσει...

-και μπορείτε να το διαπιστώσετε μέσα από το site του ΟΠΑΠ, κάθε χρόνο την περίοδο των εορτών έχει συνεχόμενα τζακ ποτ και στο τέλος των εορτών κάποιον υπερτυχερό!

31/12/2003 τζακ ποτ 4εκατ.
30/12/2004 τζακ ποτ
2/1/2005 3 εκατ
31/12/2005 5 εκατ
31/12/2006 6 εκατ.
30/12/2007 6 εκατ.
28/12/2008 6 εκατ
24/12/2009 6 εκατ
μην ξαφνιαστεί κανείς αν στην κλήρωση της κυριακής 27/12 έχει πάλι τζακ ποτ..."

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Επιτέλους! Ο καινούργιος «Νταλάρας»



Η ξενιτιά σου

Γίναν τα μάτια σου ψυχρά και κρύο έχουν φέρει
θέλω απόψε μια αγκαλιά μα δεν απλώνεις χέρι.

Μοιάζει ετούτη η στιγμή με πλοίο που σαλπάρει
κι εσύ εισιτήριο ζητάς στα ξένα να σε πάρει.

Την ξενιτιά σου ακολουθώ πιστός σαν μετανάστης
που ψάχνει ελπίδα να πιαστεί στο δρόμο της αγάπης.

Κι η προσφυγιά μου αν φανεί στα τρύπια μου παπούτσια
θα πω πως ήσουν όνειρο και μια ζωή απούσα.

Καίγεται ο κόσμος άλλη μια απ' τα δικά σου χείλη
κι είναι τα λόγια σου φωτιά που ανάβουν το φιτίλι.

Σ' ένα υπαίθριο σινεμά με φόντο τη σελήνη
παίζει η σκηνή του χωρισμού και ένοχους μας κρίνει.

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

"Προσκλητήριο ενόχων (αυστηρώς ακατάλληλον)"


"Προσπαθούν να μας πείσουν ότι για τα χάλια της οικονομίας ευθύνεται ο κυρ Κώστας ο εργάτης, η Μαρία η καθαρίστρια και Παναγιώτης ο συνταξιούχος. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική και το ξέρουμε όλοι... Και η αλήθεια είναι: (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ) "

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Επιθεώρηση των αναγκών των αγροτικών υποδομών στο Δ. Σοφάδων

Ύστερα από πρόσκληση του αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Ζάβαλου, ο Αντινομάρχης Γιώργος Παπάρας επισκέφθηκε το Δήμο Σοφάδων για να έχει άμεση εικόνα των παρεμβάσεων που έγιναν από τη Νομαρχία για τη βελτίωση των αγροτικών υποδομών στην ευρύτερη περιοχή και συγκεκριμένα στους τομείς που αφορούν κατασκευή αντλιοστασίων και τον καθαρισμό των τάφρων.
Κατά την επιθεώρηση των έργων, τον Αντινομάρχη συνόδευαν ο Δ/ντης
της Δ/νσης Εγγείων Βελτιώσεων κ. Γιάννης Καρακώστας και ο υπάλληλος της υπηρεσίας κ. Απόστολος Αλογάριαστος.
Επισκέφθηκαν τα αντλιοστάσια που είναι υπό κατασκευή και συγκεκριμένα το αντλιοστάσιο στην περιοχή «Φαρσαλίτη » στο Τ.Δ Σοφάδων-Κλειτσού που θα εξυπηρετεί στην άρδευση 3000 στρεμμάτων, το αντλιοστάσιο στην περιοχή « Ξηρόρεμα » στο Νέο Ικόνιο που θα εξυπηρετεί στην άρδευση 3000 στρεμμάτων, το αντλιοστάσιο στην περιοχή « Οργόζινου » στην Άμπελο που θα εξυπηρετεί στην άρδευση 3000 στρεμμάτων και το αντλιοστάσιο στην Αγ. Παρασκευή που θα συμβάλλει στην άρδευση 900 στρεμμάτων στην περιοχή. Στο Τ.Δ Αγ. Παρασκευής, τους υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Τουλόπουλος.
Μετέβησαν, επίσης, επιτόπου σε αντλιοστάσια στα οποία γίνονται εργασίες βελτίωσης και συγκεκριμένα στην περιοχή « Βάλτος » Μαυραχάδων όπου προβλέπεται η επέκταση του υπόγειου αγωγού ώστε να αρδεύονται επιπλέον 200 στρέμματα, στην περιοχή «Σοφαδίτης» Σοφάδων όπου προβλέπεται επίσης επέκταση του υπόγειου αγωγού όπου θα εξυπηρετεί την άρδευση επιπλέον 400 στρεμμάτων και στην περιοχή «Ίτολη» στα Γεφύρια που γίνονται αντίστοιχες εργασίες ώστε να αρδεύονται επιπλέον 200 στρέμματα.
Επιπλέον στην περιοχή Σοφάδων έχουν προβλεφθεί εργασίες καθαρισμού στραγγιστικών και αρδευτικών συλλεκτήρων - τάφρων που θα βελτιώσουν την άρδευση της περιοχής.Πιο αναλυτικά, προβλέπεται η διάνοιξη νέας αρδευτικής τάφρου μήκους 2700 μέτρων στην περιοχή του Αγ. Βησσαρίου και στην περιοχή δικαιοδοσίας του ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδος, όπου προβλέπεται ο καθαρισμός αποστραγγιστικών τάφρων συνολικού μήκους 97.000 μέτρων σε διάφορα τοπικά διαμερίσματα της περιοχής.
Τέλος επιθεώρησαν περίπου 7 χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων που άμεσα πρόκειται να γίνουν εργασίες χαλικοστρώσεων από το πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας της Νομαρχίας.

"Στοπ στην κρατική αυθαιρεσία!"

"Πολίτες,έχουμε έναν τρόπο να σταματήσουμε την αυθαιρεσία του επικίνδυνου Κράτους που δεν διστάζει με τον κομψό και μοδάτο χαρακτηρισμό «περιβαλλοντικά τέλη» να μας ληστεύει για... να περισώσει τα γλοίσχρα οικονομικά του.
Εχουμε ένα ακαταμάχητο όπλο στη διάθεσή μας: την κάρτα καυσαερίων, η απόκτηση της οποίας βεβαιώνει κατά τον πλέον αναντίρρητο τρόπο ότι τα αυτοκίνητά μας δεν ρυπαίνουν το περιβάλλον. Και συνεπώς οποιαδήποτε «ποινή» είναι παράνομη.
Από πού και ως πού η παλαιότητα τιμωρείται, όταν η λειτουργικότητα ενός οχήματος ελέγχεται από τα θεσμοθετηθέντα ΚΤΕΟ; Να προσβάλουμε, λοιπόν, στο Συμβούλιο της Επικρατείας την σχετική υπουργική απόφαση. Εννοείται ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει μόνο από έναν, γιατί το ύψος της σχετικής δαπάνης είναι μεγάλο για έναν οικογενειάρχη. Μπορούμε να συντονιστούμε και να αναθέσουμε σε δικηγόρο των Αθηνών την υπόθεση. Όχι στην κρατική αυθαιρεσία! "