Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Πωλείται η Αναγέννηση


Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι επισήμως δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αναφορά ή έστω νύξη για πρόθεση του Κοτούλα να αποχωρήσει από τη διοικητική κεφαλή των Θεσσαλών, όμως η απόφαση έχει παρθεί.
Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως βάσει έγκυρων πηγών από την Αθήνα ο επιχειρηματίας Κώστας Χαραλαμπίδης φέρεται ήδη να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κοτούλα για την ΠΑΕ.
Το όνομα του 30χρονου Χαραλαμπίδη -ο οποίος εκπροσωπεί βιομηχανία άρτου, η οποία εδρεύει στην πρωτεύουσα- δεν ακούγεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, αφού έχει ενδιαφερθεί δις για τον Ηρακλή αλλά και τη Δόξα Δράμας.
Στις αρχές του Δεκέμβρη ο νεαρός υποψήφιος επενδυτής ξεκίνησε συζητήσεις με τον Αντώνη Ρέμο για τον «γηραιό», το θέμα όμως δεν προχώρησε. Ακολούθως, ο Χαραλαμπίδης στράφηκε στη Δράμα, την πολύπαθη τότε και ακέφαλη διοικητικά.
Παρ' όλο όμως που η επιτροπή σωτηρίας παραχωρούσε την ΠΑΕ χωρίς αντίτιμο, ο επιχειρηματίας ήθελε πρώτα να αποκτήσει τον έλεγχο και ακολούθως να προχωρήσει στην τακτοποίηση των τρεχουσών εκκρεμοτήτων.
Το ναυάγιο ήταν αναπόφευκτο και τον Γενάρη ο 30χρονος επιχείρησε ρελάνς στον Ηρακλή, χωρίς εκ νέου αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: