Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Δεν αντέχει ο λαός άλλα πειράματα

Τα πειράματα στο εργαστήριο «Η παραδομένη Ελλάς»συνεχίζονται και βυθίζουν όλο και περισσότερο τη χώρα και τους πολίτες της στην απόγνωση.

Νέα ακρίβεια σε προϊόντα και υπηρεσίες φέρνουν οι κυβερνητικοί χειρισμοί και οι σκληρές αποφάσεις στο όνομα των δεσμεύσεων απέναντι στην τρόικα, όταν την ίδια στιγμή χάνονται χιλιάδες θέσεις εργασίας και μπαίνουν λουκέτα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Οι προηγούμενες συνθήκες ύφεσης σε συνδυασμό με τα «μέτρα» για περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, οι συνεχείς αυξήσεις του ΦΠΑ σε αγαθά και υπηρεσίες αλλά και των Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης σε προϊόντα, όπως τα καύσιμα, καθώς και οι απολύσεις εργαζομένων έχουν δημιουργήσει συνθήκες ασφυξίας στην αγορά με τους καταναλωτές να περιορίζονται στα απολύτως απαραίτητα, στην καλύτερη περίπτωση, και τους εμπόρους να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
Πάει να παγιωθεί μια κατάσταση του αναγκαίου κακού και του «δεν γινόταν αλλιώς», ή μήπως η κοινωνία θα αρνηθεί να βουλιάξει και θα πνίξει αυτούς που οδήγησαν τα πράγματα έως εδώ; Ο χειμώνας θα το δείξει.
Προτείνω να κάνει μια κίνηση στρατηγικής ο λαός και να ψηφίσει ΚΚΕ Δήμαρχο. Και δεν είμαι ΚΚΕ.

Γιατί οι Δήμοι θα είναι μικρές κυβερνήσεις και τότε θα φανεί η σκληρότητα των μέτρων που υπέγραψαν.
Τελικά αυτός που θα εφαρμόζει το συνεχώς ανανεούμενο ή επικαιροποιημένο μνημόνιο θα είναι ο Δήμαρχος και με κριτήρια μνημονίου και αστυνόμευση σερίφη.
Μη περιμένετε σωτήρες ! βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και κάντε κινήσεις στρατηγικής απόρριψης και κατάργησης στη πράξη του μνημονίου τους.
Να πληρώσουν αυτοί που υπέγραψαν που πήραν τα δάνεια που θα κάνουν την πράσινη ανάπτυξή τους κρατώντας για το λαό το ρόλο της κοπριάς...
Γι αυτό το λόγο Δήμαρχο απο το ΚΚΕ.
Μόνο στη πράξη μπορεί ανατραπεί η πλαστογράφηση της εντολής του ελληνικού λαού.
Κι αυτές οι εκλογές είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία....

Δεν υπάρχουν σχόλια: