Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

32 δικογραφίες έχουν σχηματιστεί για τα μπλόκα


Αίσθηση στους κόλπους των αγροτών έχει προκαλέσει η είδηση ότι συνολικά 32 δικογραφίες σχηματίστηκαν για το αδίκημα της «παρακώλυσης συγκοινωνιών» στο πλαίσιο των πρόσφατων αγροτικών κινητοποιήσεων στη Θεσσαλονίκη.
Ήδη έχουν σχηματιστεί αυτεπάγγελτα 4 δικογραφίες από το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης, 27 από την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων και άλλη μία σχηματίστηκε ύστερα από έκκληση της Ένωσης Ξενοδόχων Πηλίου.
Έρευνα για να διαπιστωθεί αν εφαρμόστηκε ο νόμος και αν δόθηκαν σχετικές εισαγγελικές παραγγελίες για τον σχηματισμό δικογραφιών σε βάρος των αγροτών που τοποθέτησαν τα τρακτέρ στους δρόμους, διενεργεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Ρούσος - Εμμανουήλ Παπαδάκης.

Θα τιμήσουν το Κιλελέρ με εκδήλωση στα Ορφανά


Τον Μάρτιο του 1910 κολίγοι της εποχής συγκεντρώθηκαν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Ορφανών και σταμάτησαν το τρένο διεκδικώντας την απαλλοτρίωση των τσιφλικιών.
Την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί, 100 χρόνια μετά, αγρότες της Καρδίτσας θα συγκεντρωθούν στον ίδιο χώρο για να τιμήσουν εκείνους που άνοιξαν το δρόμο του αγώνα αλλά και για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στα χωράφια τους.
Την εκδήλωση οργανώνουν η ΕΟΑΣΚ, οι Αγροτικοί Σύλλογοι Ορφανών, Φύλλου και Λεύκης και το Τοπικό Συμβούλιο Ορφανών.
Όπως είναι γνωστό η ΕΟΑΣΚ έχει κηρύξει το 2010 έτος Κιλελέρ και πραγματοποιεί αυτές τις εκδηλώσεις με στόχο να αναδείξει την ανάγκη οργάνωσης και αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών για το παρόν και το μέλλον τους.

Ανάπηρος πολέμου.....500 αλόγων


Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Όλα θα τα πετσοκόψουν.....


Τελικά η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος είναι από τις πλέον αυστηρές στον κόσμο.
Εδώ ο κόσμος χάνεται και… Ρε παιδιά έβλεπε ο κόσμος καμία ταινία να περνάει την ώρα του και να ξεχνιέται από το σκίσιμο των οικονομικών μέτρων και του το κόψανε...
Και να πούμε ότι κατέβαζε τσόντες… ταινιάκια κατέβαζε.
Αφού τα λεφτά για cinema τους τα πήρατε ρε σεις, αφήστε τους και κάτι ΕΛΕΟΣ.

Έκλεισε το gamato.info


Χαμός έχει γίνει από χτες στο internet με το θέμα του κλεισίματος του gamato.info και την σύλληψη των διαχειριστών του. Οι διαχειριστές ήταν 3 στην Αθήνα και 3 στη Θεσσαλονίκη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και άλλοι που αναζητούνται.
Περιττό να...σας πούμε ότι σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της νεολαίας στο WEB ασχολείται με το κλείσιμο τους γνωστού site, που μπορούσε κανείς να κατεβάσει ελεύθερα video και μουσική.

Το gamato.info είχε περίπου 830.000 χρήστες.

Πάντως όσον αφορά το θέμα των συλλήψεων του gamato.info τρεις στην Αθήνα και τρεις στη Θεσσαλονίκη, έχουμε να πούμε πως και στο εξωτερικό γίνεται χαμός. Φανταστείτε πως όταν έκλεισαν το mininova το οποίο είναι μια μεγάλη...μηχανή αναζήτησης torrents έγινε πορεία. Οι υποθέσεις με τα torrent-sites βρίσκονται ακόμη στα δικαστήρια και οι αποφάσεις εκκρεμούν.


Δώδεκα συνολικά άτομα διώκονται ως διαχειριστές του γνωστού gamato.info, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους η Εταιρεία Προστασίας Οπτικοακουστικών έργων. Από τους δώδεκα διαχειριστές οι δύο είναι μόνιμοι κάτοικοι Ολλανδίας, ελληνικής υπηκοότητας. Στη Β.Ελλάδα...πραγματοποιήθηκαν τρεις συλλήψεις χθες από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Θεσσαλονίκης, ενώ ήδη ο ένας από τους συλληφθέντες, ένας 29χρονος ιδιωτικός υπάλληλος τεχνικής εταιρείας οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης για την άσκηση ποινικής δίωξης και την απαγγελία κατηγοριών. Ο ίδιος, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ουδέποτε πήραν χρήματα από κάποιον από τους χρήστες του gamato.info και ο τρόπος λειτουργίας του site στηριζόταν σε ιδεολογικούς λόγους.
Έχουν συλληφθεί επίσης ένας πενταετούς υποχρέωσης που υπηρετεί στη Λάρισα 27 χρονών και ένας 23χρονος μουσικός από την Αριδαία.

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Πτήσεις φθηνού κόστους από Βόλο για Γερμανία και Ιταλία

Στις 20 Μαΐου ξεκινούν οι πτήσεις της εταιρείας χαμηλούς κόστους Ryanair από τον Βόλο και το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου για Φρανκφούρτη και Μιλάνο. Πιο συγκεκριμένα, οι πτήσεις για το αεροδρόμιο Hahn της Φρανκφούρτης ξεκινούν από 20 Μαΐου (Πέμπτη και Κυριακή) και θα διαρκέσουν ως τις 28 Οκτωβρίου...
Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται από 24.99 ευρώ έως και 59.99 ευρώ.
Για το αεροδρόμιο Bergamo του Μιλάνου οι πτήσεις θα αρχίσουν στις 27 Μαΐου ( Πέμπτη και Κυριακή) και θα διαρκέσουν έως τις 28 Οκτωβρίου με τιμές εισιτηρίων από και προς Μιλάνο από 24.99 ευρώ.
Οι κρατήσεις εισιτηρίων γίνονται από το site της εταιρείας : www.ryanair.com
«Η αξιοποίηση του αεροδρομίου είναι στρατηγική προτεραιότητα για την περιοχή, προκειμένου να αναπτυχθεί τουριστικά και βεβαίως συγκοινωνιακά και επιχειρηματικά.
Γι αυτό καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για την ολοκλήρωση των έργων του αεροδρομίου, αλλά και για την προσέλκυση και δρομολόγηση τακτικών πτήσεων, ώστε να συνδεθεί η Κεντρική Ελλάδα με ευρωπαϊκούς προορισμούς», δήλωσε ο νομάρχης Μαγνησίας, Απόστολος Παπατόλιας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τη συμφωνία με τη Ryanair.
Σύμφωνα με υπολογισμούς της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας οι επισκέπτες για το 2010, μόνο μέσω των συγκεκριμένων πτήσεων, προβλέπεται να φθάσουν στις 20.000 και οι διανυκτερεύσεις για όλη την Θεσσαλία υπολογίζονται σε 140.000. Ο τζίρος υπολογίζεται σε 14 εκ. ευρώ και το προβλεπόμενο κέρδος σε περίπου 5,5 εκ. ευρώ.
Εκτός από τη συμφωνία με την Ryanair αναβαθμίζεται και η συνεργασία με την Air Berlin με μία ακόμη απευθείας πτήση από Νέα Αγχίαλο και Σκιάθο για το Ντίσελντορφ.
Επιπλέον, πτήσεις τσάρτερ από τα δύο αεροδρόμια της Μαγνησίας προγραμματίζει η Monarch Airlines. Οι πτήσεις της Monarch ξεκινούν από τις 14 Μαΐου και θα συνεχιστούν κάθε Παρασκευή έως τις 8 Οκτωβρίου, συνδέοντας τη Σκιάθο και το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου με το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου και το Manchester.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μαγνησίας βρίσκεται ακόμη σε διαπραγματεύσεις με τη Viking για την εκτέλεση πτήσων τσάρτερ από Βόλο και Σκιάθο προς το αεροδρόμιο του Μπρίστολ στη Βρετανία.

Έτσι μας την έστησε το μεγάλο τραπεζικό σύστημα

IΔΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
Αυτή είναι όλη η αλήθεια που μας απέκρυψαν τα ΜΜΕ και η διαπλοκή.
Δείτε έναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ που εξηγεί πως την έφεραν στην Ελλάδα.
Έτσι μας την έστησε το μεγάλο τραπεζικό σύστημα

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ !

Οι μεροκαματιάρηδες ναυάγησαν την Ελλάδα και τώρα έχοντας τύψεις για τα χάλια της , θυσιάζουν τα πάντα προκειμένου επανορθώσουν .
Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι ο ίδιος συγκινείται όταν τον σταματάει κόσμος στον δρόμο για να του πει: «Πρόεδρε, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ακόμα και τον μισθό μας για τη σωτηρία της πατρίδας», ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «όλοι λένε ότι είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν και εμείς δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να βουλιάξει».