Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Πασχαλίτσα τέρμα για φέτος. Πρωταθλήτρια το Λεοντάρι

Και επίσημα πρωταθλήτρια από σήμερα Τρίτη για την 33η αγωνιστική η ομάδα του Λεονταρίου στην Α' Ερασιτεχνική Καρδίτσας αφού πέρασε εύκολα και από την έδρα του Διγένη.
Η ομάδα του Λεονταρίου έφθασε μετά και την σημερινή νίκη της την διαφορά στους 11 βαθμούς από την Πασχαλίτσα που στραβοπάτησε απέναντι στο Μαυρομμάτι και δεν θα χρειαστεί να μπει στην διαδικασία των play off που θέσπισε φέτος η ΕΠΣ Καρδίτσας.
Η ομάδα του Λεονταρίου θα μπει στην κλήρωση της ΕΠΟ της Τετάρτης 18 Απριλίου και σε όμιλο τεσσάρων ομάδων από τον οποίο θα προκύψουν μετά από έξι αγώνες οι δύο ομάδες που θα ανέβουν στην Δ' Εθνική.

Α.Σ. Διγενής - Α.Ε. Λεονταρίου 0-4 (ημ 0-0)
Πρωταθλήτρια λοιπόν η ομάδα της Α.Ε Λεονταρίου που πέρασε νικηφόρα και από το Αρτεσιανό φιλοδωρώντας με 4 γκολ τον Διγενή. Έτσι η ομάδα του Κώστα Γκαβογιάννη μετά τη τελευταία αγωνιστική θα ετοιμαστεί για τα μπαράζ που οδηγούν στη Δ΄ Εθνική. ο Χαρβαλιάς και πάλι πρωταγωνιστής με τρία γκολ και το άλλο ο Καλιακούδας.

Α.Ε. Πασχαλίτσας - Α.Σ.Μ. Καραϊσκάκης Μαυρομματίου 2-2 (ημ 2-0)
Μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ οι δυο ομάδες με τον Καραϊσκάκη και μαθηματικά να παραμένει στη κατηγορία. Στο 1ο ημίχρονο η Πασχαλίτσα με γκολ των Ρόβα και Σιαμαντούρα προηγήθηκαν με 2-0 για να ισοφαρίσουν στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι με τους Κωσταρέλλο και Μανασή.



Δεν υπάρχουν σχόλια: