Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

2ήμερη εκδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα στις 7 και 8 Νοεμβρίου

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΙΩΤΩΝ αποφάσισε να πραγματοποιήσει 2ήμερη εκδρομή στη Λίμνη Πλαστήρα στις 7 και 8 Νοεμβρίου με αναχώρηση Σάββατο 7/11 και ώρα 5π.μ. από το πεδίο του Άρεως και επιστροφή το βράδυ της Κυριακής 8/11 και ώρα περίπου 9μ.μ.
Το Σάββατο βράδυ θα διανυκτερεύσουμε επάνω στη Λίμνη στα Ξενοδοχεία
«Ανατολή» και «Αγνάντι», όπου και θα φάμε στην Ταβέρνα και θα γλεντήσουμε όλοι μαζί. Την Κυριακή κατά την επιστροφή σκεφτόμαστε να περάσουμε από το Χωριό μας και να φάμε πάλι όλοι μαζί στην Ψησταριά του Παπαματθαίου. (Αυτό το τελευταίο θα το συζητήσουμε το πρωί όλοι μας με την αναχώρηση). Για την παραπάνω εκδρομή ο σύλλογος θα πληρώσει τα έξοδα της μετακίνησης δηλ. το πούλμαν, και τα υπόλοιπα ο καθένας μας.
Το κόστος για το ξενοδοχείο είναι 33 ευρώ το άτομο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται και πρωινό, ενώ τα γεύματα και το δείπνο επιβαρύνουν τον καθένα μας ανάλογα μ' αυτά που θέλει να φάει και να πιει.
Επειδή το διάστημα είναι πολύ μικρό και έχουμε κλείσει και το ξενοδοχείο στέλνοντας και προκαταβολή, παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στα μέλη του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: