Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Εγκαινιάστηκε ο δρόμος Πολυνερίου - Πασχαλίτσας

Εγκαινιάστηκε χθες παρουσία επισήμων και πλήθους κόσμου από το νομάρχη Λάρισας κ. Λουκά Κατσαρό, ο δρόμος Πολυνερίου - Πασχαλίτσας, μήκους 3.300 μέτρων και προϋπολογισμού 850.000 ευρώ, που ενώνει το νομό Λάρισας με το νομό Καρδίτσας. Ανάδοχος εταιρία του έργου ήταν η ΑΤΡΑΞ ΑΤΕ και η κατασκευή του δρόμου περιελάμβανε χωματουργικές εργασίες σε όλο το μήκος του δρόμου και σε πλάτος 8,50 μέτρων (κατασκευή επιχωμάτων) καθώς και κατασκευή δύο στρώσεων βάσης με θραυστό υλικό λατομείου της Π.Τ.Π. 0-155 (3Α) σε όλο το μήκος του δρόμου και σε πλάτος 7 μέτρων. Τέλος, έγινε κατασκευή ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας με υλικό Α-265 και σε πλάτος 6,20 μέτρων καθώς και διαγράμμιση σε όλο το μήκος του δρόμου.
Στην εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος του Τ.Σ. Πολυνερίου κ. Μιχάλης Ντάφος και ο δήμαρχος Ενιπέα κ. Χρήστος Παπαθανασίου, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον νομάρχη Λάρισας, κ. Λουκά Κατσαρό, για την κατασκευή του δρόμου αλλά και γενικά για τη βοήθειά του προς το Δήμο Ενιπέα. Επίσης, ευχαρίστησαν και τον αντινομάρχη κ. Αντώνη Δραμαλιώτη ζητώντας να είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές για την Περιφέρεια.
Ακόμη, ο δήμαρχος Ενιπέα, που ως γνωστόν απέχει από τις εκλογές του Νοεμβρίου, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του προς την Πολιτεία αναφέροντας ότι δεν τον στήριξε κατά τη διάρκεια της θητείας του, ενώ άφησε αιχμές για το ΠΑΣΟΚ όσον αφορά στις διαδικασίες εκλογής υποψηφίων στο νέο Δήμο Φαρσάλων.
Τέλος, ο νομάρχης Λάρισας κ. Λουκάς Κατσαρός, μιλώντας στην εκδήλωση, ανέφερε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα κατασκευαστούν και θα δοθούν προς χρήση και οι δρόμοι Σταυρός - Όρια Ν. Καρδίτσας και Πολυνερίου - Λεύκης, ενώ άφησε αιχμές για την εκάστοτε κεντρική εξουσία τονίζοντας ότι κομματικοποιεί την Αυτοδιοίκηση και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές του Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: