Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Σπατάλη δημοσίου χρήματος...

Ομαδικός τουρισμός της κυβέρνησης και εκατοντάδων παρατρεχάμενων στη Θεσσαλονίκη (47 υπουργοί, Γενικοί γραμματείς, Διοικητές ΔΕΚΚΟ μαζι με ένα τσούρμο οδηγών, γραμματέων, συμβούλων,σωματοφυλάκων, κάνουν διακοπές με έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου!).
Έκλεισαν όλες τις σουίτες και τα ακριβά δωμάτια των πολυτελών ξενοδοχείων για να δώσουν στο λαό το μήνυμα για λιτότητα και θυσίες....

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega, μόνο η διαμονή των υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών στο Μακεδονία Παλλάς θα στοιχίσει για ένα διήμερο περίπου 25.000 ευρώ, ενώ αν υπολογιστούν και τα έξοδα για τη διαμονή προέδρων κρατικών οργανισμών και προσωπικού ασφαλείας, τότε το κόστος ξεπερνά τις 50.000 ευρώ.

Κι όλα αυτά την ώρα που η χώρα περνά την πιο δύσκολη περίοδό της απο πλευράς οικονομικών με την σκληρή λιτότητα να έχει γονατίσει το μεγαλύτερο ποσοστό των εργαζομένων.
Επιπρόσθετα οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού μόνο ελπιδοφόρες για ανάκαμψη των βαριά πληγέντων οικονομικών δεν αναμένονται, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια. Ωστόσο την ίδια στιγμή το κόστος του κυβερνητικού ταξιδιού είναι ακόμα μεγαλύτερο αν προστεθούν τα αεροπορικά εισιτήρια, καθώς και τα γεύματα και τα δείπνα, όλων των μελών της κυβερνητικής «εκστρατείας» στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: